KOSA78 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Teść zmienia samochód, ja polecałem megankę II w sedanie lub lagunę ale teściowa kategorycznie się nie zgadza i wybór padł na mondeo Moglibyście zerknąć , może ktoś dojrzy coś ciekawego link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Jak teściowa aż tak się zna na samochodach to niech sama wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkoza Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 W Mondeo trzeba zwrócić uwagę na rdzewiejące progi, drzwi (w dolnej części) i nadkola ,z tyłu. Generalnie jest z tym masakra. Na fotkach tego nie widać ale warto podpytać właściciela. Jeżeli nie ma rdzy w tych miejscach to dokładnie bym te miejsca zbadał pod kątem szpachli i lakierowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 jeśli mondeo w Dieslu to najlepiej co najmniej z 2004 roku (mniej problemów z silnikiem i osprzętem silnika) a najlepiej z 2005 roku i młodsze (lepsze zabezpieczenie antykorozyjne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Akurat auto z ogłoszenia ma silnik TDDI, którego nie dotyczą problemy znane z TDCI. Silnik jest trwały i mało pali, ale w wersji 90 KM nadaje się tylko do spokojnej jazdy. Rdzewiejących progów, ani nadkoli nie spotkałem, ale przerdzewiałe ranty drzwi to wręcz norma. Jeżeli jednak auto było serwisowane, to istnieje duże prawdopodobieństwo, że drzwi zostały wymienione. Jak teściu robi w okolicach 10 tyś km rocznie, to nawet niech nie bierze pod uwagę Diesla, bo nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 KOSA78 uważam, że zdjęcia są z ubiegłego roku, jeszcze za wcześnie na taką zieleń( chyba, że w Ciechocinku mikroklimat ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOSA78 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Jak teściu robi w okolicach 10 tyś km rocznie, to nawet niech nie bierze pod uwagę Diesla, bo nie ma sensu. ja to wiem, Ty także ale weż im to wytłumacz , a zwłaszcza teściowej on myśli, że ja diesla kupią to im 4 litry spali i będzie bezobsługowy (jak akumulator) zdjęcia są z ubiegłego roku no faktycznie trochę za zielono :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 diesla kupią to im 4 litry spali i będzie bezobsługowy (jak akumulator) To w sumie ten TDDI będzie niezłym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOSA78 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 no i stało się auto kupione ;-) teściowa zadowolona :-P 2001r. 15tysia sprowadzony opłacony diesel 115KM na zwykłej pompie, ale ciężko było myślałem, że za taką kasę to będę same ładne samochody oglądał ale co ludzie sprzedają to :shock: jak nie porysowany, poobijany to silnik złom oj ciężko było ciężko Podsumowując fajne auto, przestronne,dobrze się prowadzi ale no właśnie ale nigdy bym nie dał tyle kasy za taki samochód i w tym roczniku przerdzewiałe ranty drzwi to wręcz norma. zgadzam się w 100% ;) Starczy bo się rozpisałem temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi