milmoc Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 http://otomoto.pl/renault-megane-salonowa-C18186481.htmlhttp://otomoto.pl/renault-megane-salonowa-C18186481.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Maska z prawej strony opada poniżej obrysu błotnika, na lewym reflektorem znowóż zbyt duża szpara od górnej części zderzaka. A takich naklejek to i ja mogę wydrukować. Auto serwisowane i zarejestrowane w Bydgoszczy, a sprzedaje komis w Grudziądzu, a może się czepiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Przedni zderzak na 80% inny odcień lakieru, wystrój Authentique co widać po klamkach i lusterkach ale kierownica w skórze czyli o dwa stopnie wyżej poziom wystroju Dynamique. Moim zdaniem bita i poszła poduszka w kierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 dziwne że te nalepki sprzed 3 lat sa w stanie idealnym i na dodatek przetwały szorowanie/picowanie osłony silnika , dodatkowo niby pierwszy właściciel i już przerejestrowywany (no chyba że wymiana blach była) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arzago Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Koledzy ja również bardzo bym prosił o opinię, ponieważ jestem umówiony jutro na oględziny i jazde próbną. Proszę pomózcie i doradzccie!!! http://allegro.pl/show_item.php?item=1559939725 z górzy dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joobs Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Przyjrzyj się stronie od pasażera (łączenie zderzak - błotnik) tam coś nie do końca pasuje, w środku ktoś albo kopnął w zaślepkę pod nogami pasażera, albo coś było też grzebane, sprawdź czy tylko wyskoczyła z zatrzasków, czy jest ułamana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arzago Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam serdecznie. Niestety jechałem wpłacić już pieniążki za moją upragnioną meganke, która była w super stanie i zgarnięto mi ją z przed nosa. W związku z tym znów zwracam się z prośbą. Czy któryś z szanownych użytkowników mieszkający w Warszawie, byłby uprzejmy podjechać zobaczyć to autko? http://otomoto.pl/renault...-C18457931.html Przy okazji, jeśli ktoś już na pierwszy rzut oka widzi, że coś jest nie tak, proszę o info. Z góry bardzo dziękuję. Szukam już meganki od 3 miesięcy i jestem już zdesperowany:( Pozdrawiam i bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojoro Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Od 2-3 miesięcy szukam wymarzonego auta. Mam na ten cel odłożone 17-18K zł. Początkowo byłem zdecydowany na Lagunę II ale po bezowocnych poszukiwaniach jestem skłonny wybrać też Megankę. Tym bardziej, że obecnie też posiadam Megane (tylę, że już trochę staruszka z 96r) i jestem zadowolony. Znalazłem takie cudo: http://otomoto.pl/renault-megane-1-6-16v-1...-C16007528.html Ale nie wiem czy warto tam jechać i oglądać. Nie wiem na co patrzeć. A może jakaś dobra dusza wskaże mi coś fajnego w okolicach Łodzi, Płocka, Gostynina... bo juz mnie tak chwilami nerwy biorą gdy przeglądam te tysiące bezwypadkowych, 8-letnich aut z przebiegiem 60000km, którymi jeździły staruszki do kościoła. Mam taki mętlik w głowie, a jestem raczej laikiem w sprawach aut. Rocznie robię max 10k km na krótkich odcinkach (do pracy i z powrotem ;p). Uwielbiam Meganki i Laguny za ich wygodę i bogate wyposażenie. Nie zależy mi na super dynamicznym silniku, czy osiągach >140km/h. Komfort, klimatyzacja, wygląd, ładne wnętrze Tego szukam ;p Mam nadzieję, że nie zostanę wyśmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Brak fabrycznego radia. Strasznie wytarty pedał sprzęgła. Ma fabryczne Xeony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arzago Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 tzn oznacza ze cos jest nie tak ze radio nowe i ksenony fabryczne? Kolego na komisy i to te w GNIEZNIE bardzo uwazaj i bierz duuuza poprawke na to co mowia. Kilka razy ogladalm w nich auta i to byla po prostu masakra. Bezwypadkowy a caly malowany, bez wkladu a tlumik podziurawiony, rozrzad na wyczerpaniu, sprzeglo ledwo dychalo i tak w kolko w wiekszosci komisow gniezninskich. Tez jest zdesperowany.. szukam megana tez od kilku miesiecy i ostatnio kiedy trafil sie na prawde fajny pojechalem z marszu od razu po niego i jeszcze mnie ubiegli...ech Pozdrawiam i zycze cierpliwosci Poszukaj jeszcze pl-literek. Następnym razem przydzielę pasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Nie tylko głupio wygląda inne radio niż fabryczne w megance. Także brak zdjęć komory silnika. I bardzo głupio wygląda końcówka rury wydechowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 jojoro wysłałem ci na pw ofertę, jeśli nie doszła daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi