matcar17 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witam. Tutaj jest link to aukcji: >>Megane Auto w miarę znam, ale wiem, że ludzie mający na codzień będą wiedzieć więcej. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOSA78 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 zdjęcia fatalnej jakości nic nie widać, cena :-/ coś nie za tanio, "Dodano 2011-04-15 08:57 wczoraj zmieniony rozrzad,pompa wody,plyn chlodniczy,akumulator,tylne lozysko kola" a to co taki bonus przed sprzedażą z dobroci serca ? "stan samochodu do jazdy" a przedtem to co na klockach stał ? coś mi tu "śmierdzi" tylko pytanie CO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 coś mi tu "śmierdzi" tylko pytanie CO Samochód ? Fatalne to mało powiedziane na te zdjęcia. Pokazał niewyraźnie kufer, a co z resztą ? Wsadził w wymiany grubo ponad 1k zł i sprzedaje ? Cena też jakaś niska. Sprawa śmierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Boczek kierowcy strasznie mi się błyszczy ( może to dlatego że słońce mi się odbija w monitorze ) albo to urok zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matcar17 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 No dobra, a jakie są pierdoły w Megankach, na które trzeba uważać? Generalnie to ja się specjalizuję w VAGach i nie wiem, co jest typowe w Meganie. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Poza standardowymi oględzinami (hamulce, zawieszenie, działanie wszystkich układów itp., blacharka) to w zasadzie przy wersjach poliftowych to zostaje w sumie niewiele. Sprawdzić zawieszenie silnika (jak są głuche stuknięcia podczas ruszania czy hamowania to najpewniej poduchy silnika) i skrzyni (jak lewarek lata po całej kabinie, szczególnie na biegu jałowym to poducha silnika do wymiany), belkę tylną, czy nie wyciekło za dużo oleju ze skrzyni, czy był w miarę na bieżąco uzupełniany (to już zaufanie do sprzedającego) i czy lewarek skrzyni chodzi bez wyraźnych oporów. Przynajmniej mi do głowy nie przychodzi więcej jakichś typowych bolączek, które nie dotknęły by każdego innego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi