Parys Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witam serdecznie Przymierzam się do zakupu meganki a mianowicie tego konkretnego auta http://otomoto.pl/renault-megane-bezwypadkowy-C18593085.html Sprzedawca podaje nr vin i pisze ze nie ma nic do ukrycia...czy ktoś mógłby sprawdzić po numerze czy oby napewno ten przebieg jest taki niski no i czy auto jest bezwypadkowe, aczkolwiek wątpie w to :-/ Z góry dziekuje, jest to mój pierwszy post więc jakbym coś źle napisał lub też w złym miejscu to wybaczcie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 ma zbyt ładnie wypolerowany przedni zderzak, strona pasażera słabo spasowana. Tył też mi jakoś nie podchodzi dopasowaniem, i kierownica niezużyta :shock: , ale to w końcu mały przebieg. Nieoryginalne tablice rejestracyjne, dlaczego :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parys Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Czyli szukać dalej lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ja bym zabrał do ASO na sprawdzenie, jeśli był lekko puknięty to się nie ma czym przejmować. Powinien być po wymianie rozrządu i prawdopodobnie KZFR. Środek wygląda na zadbany, mały przebieg, radio z innego modelu, brak gumy na pedale sprzęgła. Moje wątpliwości budzą polakierowane listwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Daszek zegarów z phase II więc cała deska rozdzielcza jest pewnie przeszczepem po wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parys Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Dziękuje bardzo za odpowiedzi, bardzo pomogliście;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Nie mam przyjemności dokładnie się przyjrzeć temu ogłoszeniu, ale moja rada dla Ciebie i innych kupujących. Za każdym razem, żądajcie VIN, który następnie sprawdzajcie w serwisie, nawet odżałować te 50zł i sprawdzajcie. Ostatnio modne jest oszustwo (wpadli w tym miesiącu pod Radomiem handlarze), kupują angole oraz rozbitki zarejestrowane w Niemczech, Francji, Polsce czy inne lewokierownicze. Robią tzw. przeszczepy przespawują nawet pola numerowe i sprzedają jako te legalne, czyli większy zysk, ukrywają przy tym, że faktycznie było angolem. Sprawdzajcie również miejsca okolic pól numerowych. Owszem jak dobrze zrobiony to tylko mechanoskopia policyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi