Abhor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witam!!Odkąd rozłączyła mi się wtyczka od ABS-u w prawym kole to mam jakieś dziwne objawy z tym związane mianowicie połączyłem wtyczkę tak jak należy ale od tej pory zachowuje się dziwnie ABS po odpaleniu auta wszystko pięknie gaśnie ale po przejechaniu kilku kilometrów zapalają się kontrolki ABS oraz SERVIS i tak na okrągło, zapalam auto po dłuższym postoju gaśnie na desce wszystko po przejechaniu kilku kilometrów znowu się zapala ABS i SERVIS,o co tu biega znajomy powiedział że walnięty jest moduł sterowania ABS ile w tym prawdy,czy ktoś spotkał się z czymś takim??? :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOSA78 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 bez klipa raczej się nie obędzie :-/ stracisz kasę ale przynajmniej będziesz wiedział co szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziu Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Może być coś takiego, że styki nie trzymają dobrze, co powoduje grzanie się ich. Spróbuj przeczyścić je preparatem do czyszczenia elektroniki, ew. niezawodnym WD40 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi