Olago Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Tak jak w temacie prosiłbym o porade na temat tego autka:) przebieg 100k km. Jutro jade go ogladac - mam pewne obawy bo rozrzad niewymieniany, turbina bez renowacji, sprzedaje bez alufelg nie obnizajac ceny, klima do nabicia i przedni zderzak porysowany. Twardy orzech do zgryzienia, ale mimo wszystko moze jest wart dlatego prosze o opinie:) http://otomoto.pl/renault-megane-2-0t-165k...-C16397711.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Auto było bite z przodu. Ciekawe skąd wytargał taką cenę za te alufelgi, ceny akumulatora też nie skomentuję Wizyta w warsztacie zdradzi pewnie inne mankamenty tego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olago Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Drogi kolego Pawle rozmawiałem z właścicielem właśnie na ten temat. Mówi, że ta szpara faktycznie jest widoczna na zdjęciu mocno, ale to po prostu tak akurat wyszlo zdjecie, w rzeczywistosci powiedzial ze pokaze mi, ze nie jest tak duza i nie jest widoczna za bardzo, aczkolwiek powiedzial, ze przedni blotnik sciagal poniewaz w atrapie cos tam bylo wcisniete;) Samochod niby nigdy nie byl lakierowany, ma 100 pr oryginal kolor i szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Jakoś nie chce mi się wierzyć, że bez powodu był wymieniany przedni pas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olago Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 przedni pas w sensie zderzak tak? On go nie wymienial, tylko sciagnal i chyba wymienil te raszki po czym założył z powrotem zderzak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Dlatego w cudowny sposób zniknęły z niego oryginalne naklejki Klima prawdopodobnie nie jest do nabicia, a tylko do naprawy. Duże prawdopodobieństwo, że jest uszkodzona chłodnica od klimy, albo jej przyłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olago Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 nie nie klimatyzacja jest sprawna,tylko nie byla nabijana jeszcze, ja chce ja nabic bo lubie miec wszystko na cacy;) A o jakich naklejkach mowimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Każdy mówi, że jest sprawna, więc dlaczego jej nie nabił ? Znajomy też miał klimę tylko do nabicia, po nabiciu okazało się, że chłodnica ma tyle dziur co ser szwajcarski. Na pasie przednim gdzie jest zamek od maski powinny być naklejki informacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 ja tylko w kwestii dbałości o język. KolegoOlago, - orzech może być twardy, nie ciężki ( do zgryzienia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Na moje oko, to nie tylko przód ale tył ma jakąś przeszłość Maska ewidentnie do grilla ma za dużo swobody :-P (czyt, szpara), może to tylko zdjęcie ale tych brak naklejek na przednim pasie jest wymowne :-P , sprawdź lampy czy oryginały, a tył to zderzak nie bardzo po mojemu spasowany, popatrz na malutkie wgniecenie na błotniku-zderzak, w tym miejscu i takie akurat... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olago Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Dzięki koledzy bardzo. Byłem obejrzeć autko i nie kupiłem. Masa rzeczy do roboty, generalnie podrapany z każdej strony co prawda delikatnie, na dachu co wkurzyło mnie najbardziej wybrzeze fiordowe tzn blacha wgniecona w kilku miejscach, ale to takie dlugie wgniecenia rownolegle w strone przedniej szyby, ale mimo to na dachowanie to nie wygladalo, bez alufelg na zimowych oponach tylko! rozrzad do wymiany, klima do nabicia + filtr, przód do lakierowania, tapicerka do porzadnego czyszczenia, wlasciciel pisze ze nowiutki akumulator za 400 zl ( ciekawe gdzie taki drogi kupil ) ale to nie problem bo już go nie ma, jest w jego nowym aucie, tam gdzie zreszta tez i alufelgi i wszystko byloby w miare ok ale nawet nie chcila zejsc z ceny. Pozdraawiam a ja szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Akurat z akumulatorem może być prawda, szukałem ostatnio w marketach i ceny aku są tam urwane z kosmosu :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olago Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 mozliwe, o to się już tak nie czepiam jak o to, ze owszem jest, ale nie pod ta maska co powinien byc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Jak to się mówi "kij mu w oko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olago Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Koledzy, jakie opinie o tym autku wystawiacie? http://otomoto.pl/renault-megane-skory-pan...-C18537402.html Warto jechać zobaczyc, bo mam kawałek? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi