330p4 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witam serdecznie, Jest to mój pierwszy post więć proszę o wyrozumiałość Zastanawiam się nad kupnem meganki lecz nie potrawię się do końca zdecydować.Dlatego proszę Was forumowicze o jakąś dobrą poradę. 1.Meganka 1 2.Meganka 2 3.Meganka 3 Nie wiem czy lepsza będzie ta z mniejszą mocą czy może z większą (zbyt dużo nie jeżdżę w trasy) Pozdrawiam i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zwróć uwagę, że ta biała ma podaną cenę netto. Policz ile robisz kilometrów rocznie, jeżeli mniej niż 15 tyś, to pomyśl o benzyniaku. Prostsza konstrukcja i łatwiej znaleźć auto w dobry stanie (najlepiej silnik 2,0). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Przy silniku 1,5 więcej koni jest wymagane, bo megana ciężka :-P Szkoda że w 1 i 3 nie ma podanych przebiegów, dzwoń niech poda i przy okazji vin-y i sprawdź czy mówi prawdę na oko ta 1 najbardziej mi się widzi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Wszystkie mają przebiegi powyżej 200k. 1. Podejrzanie niska cena. 2. Kierownica przykryta "skórą", pewnie mocno zużyta, salon PL więc historię można potwierdzić, można obejrzeć na żywo i sprawdzić w ASO. 3. Brakuje osłon w komorze silnika, mogła być uderzona przodem. Dobrze kolega radzi, szukaj benzyny - dobrego dCi z importu trzeba "ze świecą szukać". Nie jest tak źle z tym słabszym dCi, przejedziesz się to sam ocenisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi