Jedrolboch Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witajcie, Szukam zadbanego Scenica zarejestrowanego w PL budżet ograniczony max 10tys zł Musi mieć klimatyzację i przebieg poniżej 190tys i bez korozji, bez gazu. Znalazłem takie ogłoszenie z Wałbrzycha (jest to niestety rocznik 98): http://otomoto.pl/renault-scenic-C18647494.html Jak możecie to proszę o Waszą opinię. Może pojadę go zobaczyć ale w oczy rzuca mi się dziwnie wygięty fotel pasażera (może się czepiam) Jak ktoś ma do sprzedania to mój tel. 669 984 699 Jestem z Jeleniej Góry pozdr Jędrzej [ Dodano: 2011-04-28, 13:52 ] Podbijam bo darowałem sobie tego Scenica z 98r. Właściciel przyznał się przez tel. że klar odchodzi z karoserii w kilku miejscach. Moja oferta aktualna - dalej szukam. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Dołóż troszkę i dogadaj się z kbaran, tylko pilnie, bo już się ogłosił. http://megane.com.pl/postlink/240676.htm?s...ff38572e#240676 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrolboch Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witaj, widziałem już to ogłoszenie ale dla mnie jednak cena 10tys to maksymalny mega max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Kuzynki mąż niedawno szukał Scenica po lifcie, auta godne uwagi zaczynają się powyżej 10 tyś zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ten jest fajny ... ale to 2.0. Dodam, że nie mam nic z nim wspólnego ... ot przejrzałem otomoto i tyle. http://otomoto.pl/renault-scenic-zadbany-s...-C18408440.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
campino Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Podejrzana sprawa , to chyba trochę za mało jak na takiego szczeniaka ( klima, navi itp.) :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Może i tak ... ale do Wałbrzycha blisko, a i serwisów dookoła kilka ... jechać, zobaczyć, zdecydować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Czy mi się wydaje czy na przedniej belce brak nalepek i jakby śruby przedniej belki odkręcane(pytanie czy to oznacza jakieś uszkodzenie czy zwykłą naprawę silnika)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 No jak krzywy jest, to inaczej być nie może by nie było podejrzanie Przód robiony i źle spasowane elementy ( maska, listwa nad zderzakiem, lewe nadkole ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 No kurde panowie ... faktycznie nie zauważyłem że nie ma naklejki ... jakby zdjęcie za małe było co nie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 za 10 tys to możesz kupić ładnego ale do 99roku jak chcesz mojego http://megane.com.pl/samochod-renault-scen...16v-vt30225.htm to zapraszam ale musisz jednak dołożyć trochę, ale ja uważam że warto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrolboch Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) [...] Po tym ile aut poooglądałem faktycznie mieliście rację trzeba dołożyć - zwiększyłem max budżet do 12-13 tys. pln Człowiek uczy się przez całe życie - poszukiwania trwają. Zawęziłem je do 1,6 najchętniej 16V roczniki 2000-2001 (albo 1999 lift). Najchętniej z dolnośląskiego. pozdrawiam Witajcie poszukiwania zakończone. W odpowiednim dziale napiszę więcej. Pozdrowienia i dzięki za rady. Edytowane 22 Maja 2011 przez Jedrolboch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi