bobmorane Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam! Nigdy nie posiadałem francuza, a ich linia zawsze mniej ujmowała szczególnie Megane Coupe, są śliczne Nie znam się na handlu, na mechanice średnio - chciałbym fajne coupe którym mógłbym pośmigać ze 2 lata. Dlatego mam ogromną prośbę o opinię na temat tego autka: http://otomoto.pl/renault-megane-renault-m...-C18677878.html Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Na moje oczko autko swoje przeszło :-P i chyba dzwona miało a to gadanie o tylnej klapie to pierwsze słyszę moja rok młodsza i deka rdzy na nadwoziu rzecz jasna ;) poczekaj na starych wyjadaczy w tym temacie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lin Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ja tez wyjadaczem nie jestem te alufelgi to strasznie styrane :/ i antena - sprzężona z kołami: wie w która stronę się ma odchylić na zakrętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 I ten kolektor wydechowy :-P siakaś wersja exportowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobmorane Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 CYTOWANIE He he też wzbudził moje zastanowienie Regulamin pkt. 5.13 -Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Nie wiem jak bardzo spieszysz się z kupnem i jaki masz budżet ale w bardzo niedługim czasie będę sprzedawał swoją Meg Coupe Może Cię zainteresuje, pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobmorane Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Jeszcze nie znalazłem swojej meganki... Kolejna kandydatka: http://otomoto.pl/re...-C19753081.html Przednie nadkole chyba jest w innym odcieniu no i brak zdjęć drugiego boku. I chyba widzę szyberdach o którym jakoś nie wspomina. Pojadę ją obejrzeć bo mam blisko gdybyście mogli tylko zasugerować na co zwrócić baczną uwagę. Mam jeszcze trochę zapasu na drobne naprawy ale władować się w jakąś skarbonkę to wiadomo nie mam ochoty. PS. Sorka Preses Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 O ile się zorientowałem (a może się mylę), to zderzak jest od nowszej wersji bo halogeny okrągłe, to jeszcze jest pęknięty pod "uśmiechem". Lewy przedni błotnik innego odcienia - ewidentnie. Stan licznika ? Poproś niech Ci podeśle zdjęcia silnika, bagażnika i wrzuć je tutaj to może coś wypatrzymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Zderzak jest oryginalny, w Coupe od początku produkcji były okrągłe przeciwmgielne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobmorane Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Jestem już zmęczony poszukiwaniami wiec nabyłem W sumie jestem zadowolony choć minusów trochę jest, ale czego się za tą cenę spodziewać. Informacyjnie napiszę: Wizualnie: - lewa strona przód trochę inny kolor nadkola, ale nic strasznego tam raczej się nie wydarzyło, ale mogli z tym kolorem postarać się lepiej. - lewy tył - dostałem zdjęcia, oberwał osiem lat temu ale też lajtowo zbita lampa, zderzak. - przez te przygody da się zauważyć trochę asymetrii w szczelinach, do przeżycia. Mechanicznie: - wyciek na silniku (nie myty) - podobno tylko uszczelka pokrywy zaworów - zobaczymy z czasem. - strzały na gazie czyli zapłon do prześwietlenia - lpg ma już 150k wiec mocno zmęczone. - uszkodzony korektor siły hamowania - ostatnio robili tylną belkę wiec coś chyba poszło nie tak, do tego tylne zawieszenie ustawili trochę wyżej - nie wiem po co. Tak więc do zobaczenia wkrótce w dziale technicznym pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Co do strzałów sprawdz na dzień dobry przewody WN i świece. Ja kiedyś kupując Megane miałem to samo. Zmieniłem przewody WN (iskra po nich dosłownie fruwała) + do kompletu świece i ustało. Gratuluje zakupu. Bezawaryjności życzę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Auto kupione - zamykam. Zadowolenia z jazdy i szerokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi