Janusz2903 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Oczywiście, że nie znajdziesz idealnego egzemplarza, bo to będzie też podejrzane. Prosiłeś o ocenę auta, więc to zrobiłem. Po prostu zwróciłem uwagę na pewne detale, ale Ty NIE MUSISZ kierować się tym przy kupnie. Są to tylko moje spostrzeżenia, które mają Ci pomóc w ocenie tego autka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 przedni zderzak jest jakby przesunięty w bok względem całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Po całej długości maski szczelina z prawej strony między maską a błotnikiem jest większa jak po stronie lewej, z czego po lewej na samej jej krawędzi dodatkowo odstaje względem lampy / błotnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek30 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 (edytowane) witam wszystkich Chce kupic sobie meganke i bardzo bym wasz prosil o opinie tych samochodow . Z gory dziekuje za odpowiedzhttp://otomoto.pl/renault-megane-coupe-1-6-8v-lpg-C18711418.html http://otomoto.pl/renault-megane-1-4-gaz-1-4-C18054962.html Edytowane 11 Maja 2011 przez piotrek30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Piotrek 30 mogłeś założyć swój temat, gdzie kolejno podawał będziesz propozycje do oceny. Wracając do pierwszego wyboru to: ze zdjęć dopatrzyć się można nie pasującej klapy bagażnika, wygląda jakby nie domknięta? A może to efekt cofniętego po zderzeniu tylnego pasa. Założony gaz ale z kiepsko rozwiązaną butlą. Ani dobrego dostępu do zapasu ani co włożyć do bagażnika i pojemność butli pewnie taka, że co 200 km na mieście tankowanie. Nie widać bardzo co pod spodem samochodu a jest to jeszcze wersja którą lubi "RUDA". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 piotrek30, po pobieżnym przeglądnięciu zdjęć nasuwa mi się pytanie, dlaczego środek kierownicy jest inny ? Mam Scenika `97 i obydwa elementy są w jednolitej kolorystyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Faktycznie ta tylna klapa z prawej strony lepiej przylega do auta niż z lewej. Przebieg chyba jednak nie ten, bo kierownica wytarta caluśka, czyli chyba więcej niż 200tyś., tu mogę się mylić. Cena też taka sobie, w sumie ma gaz no ale... Warto by posprawdzać szyby, czy wszystkie ten sam rocznik no i spód, i tylne nadkola, tam najwcześniej wyjdzie rudy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek30 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Dziekuje za porady bardzo mi pomogliscie. dzieki raz jeszcze Regulamin pkt.1.5, 5.6, 5.7, 5.8 Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi