Olago Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Koledzy, a czy w renault megane, moga jechac spokojnie 4 osoby, czy nie ma szans? BARDZO mi sie podoba cabrio, ale czesto jezdze z 3 pasazerow i chyba nie da rady tu polaczyc jednego z drugim prawda? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Przecież to auto 4-osobowe! Jaki więc problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olago Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 tak wiem, ze 4 osobowe, ale slyszalem ze miejsca jest przerazajaco malo, tyle, ze nie ma gdzie włożyć nog osoba siedzaca z tylu, chcialbym sie dowiedziec wlasnie od uzytkownikow tych samochodow jak to wyglada w rzeczywistosci,poniewaz ja nie mialem osobiscie przyjemnosci ogladac takiego samochodu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddaadduu Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 witam :) jestem posiadaczem scenica i cabrio. I powiem tak jak nie masz 2 metrów wzrostu to się spokojnie pomieszczą dwie osoby z tyłu.wystarczy sie troszkę podsunąć i na prawdę nie ma co narzekać : ) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi