CORSE Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 witam mam komunikat P0010 "obwod faz rozrzadu " czy ma ktos orientacja co to znaczy i co z tym zrobic.. ? po skasowaniu komunikatu zaraz powraca:) myslalem na KFRZ ale pojazd ma 92 tys i nic sie nie dzieje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Podłącz pod clipa i będziesz wiedział a tak to wróżenie z fusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORSE Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 no wlasnie po podlaczeniu mam info " obwod regulacji faz rozrzadu " i koniec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 A jakim programem to sprawdzasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORSE Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 CDIF2 .. jedyny objaw ktory obserwuje to lekko zmieniony dzwiek pracy w okolicy swiecy a kola .. ja to slysze inni nie i slychac to tylko na dobrze rozgrzanym aucie ,jak by to okreslic hmm .. auto na normalej pray mialo na wolnych obrotach przyjemny cichy szum teraz lekki rytmiczne tyk tyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Elektrozawór zmiennych faz rozrządu (obok wlewu oleju). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORSE Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 hmm to ma sens blisko ,ale brakuje mi troche objawow ,wolne obroty mam ok. tylko ten tyk tyk dzwiek :) jak moge to sprawdzic i czy po wymianie cos trzeba ustawiac ? komputer i te sprawy ? moze mozna zaobserwowac inne objawy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Nic nie ustawiasz (co najwyżej możesz skasować błąd). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORSE Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 ok. tylko nadal nie wiem czy to to ? wczoraj probowalem namierzyc ta czesci i w sklepach z francuzami brak ... dzwonilem do serwisu -stwierdzili ze to sie nie psuje :)i ze to moze byc czujnik polozenia walu ?? .. tak wiec nie wiem ile kosztuje i czy to to .. a chodzi mi o ten dziwiek "tyk tyk " :) czy moze to byc od pochlaniacza ? czy ten elektrozawor mozna przemyc ,przedmuchac itp?? sprawdzic jakos ? REGULAMIN :) Na forum istnieje obowiązek stosowania polskich znaków diakrytycznych oraz zasad interpunkcji.... ... Nie jest stosowana żadna taryfa ulgowa dla użytkowników z różnymi dysfunkcjami w tym zakresie. Zwracamy przy tym szczególną uwagę na pisanie polską czcionką aby wypowiedź była czytelna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Chcesz mieć "pewność" sprawdź CLIP'em, tzn. byc najbliżej tej pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi