ponuryzniwiarz Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam,z racji tego ze mam zainstalowane dvd w scenicu chciałem go uruchomić.Sprawdziłem i nie ma prądu na zasilaniu.Po przeszukaniu i sprawdzeniu okazało sie ze z przewód zasilający ma wypięty bezpiecznik.Wpinam bezpiecznik,ciesze sie ze dvd działa i dnia nastepnego nie moge odpalić auta.Coś "wypiło" cały prąd.Wiem ze to odtwarzacz i wymysliłem ze skoro w trybie czuwania pochłania aku to może podepne go do przewodu gdzie prąd pojawia sie po odpaleniu silnika.Gdzie takiego szukać ?Pod co go podpiąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Jakikolwiek plus po stacyjce, np. z radia. Tylko żeby wszystko razem nie przekroczyło możliwości bezpiecznika (15A na radio), albo zamontuj na kablu zasilającym dvd najzwyklejszy wyłącznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Najprościej to podepnij pod gniazdo zapalniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponuryzniwiarz Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Racja,właśnie sprawdziłem i prądu przy wyłączonej stacyjce w zapalniczce nie ma.Patrzyłem wcześniej i prąd był ale karta była w czytniku.Po jej wyjeciu zpalniczka zamiera.Dzieki wielkie za podpowiedż.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi