Hendrix73 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Po przeskanowaniu skanerem ddt2000 mam taką usterkę Injection - SIRIUS32 - EMS3132 - Soft RE1 nr wykrycia awarii z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 yyyyyyyyyyyy Injection - SIRIUS32 - EMS3132 - Soft RE1 to sterownik który posiadasz Przeprowadź diagnozę i zapodaj printscreena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendrix73 Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 pawelsonx czy możesz mi napisać jak to zrobić krok po kroku, bo interfejs ten mam dopiero od miesiąca i nie bardzo wiem jak się nim posługiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 pierwszy mój post http://megane.com.pl/topic/25460-scenic-i-phii-kabel-vag-kkl-ftdi-chip-i-zabawa-samochode/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi