kondzik Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam, ostatnio zauważyłem dziwne zachowanie mojego "szczeniaka". Otóż przy odpaleniu i ruszaniu przy prędkości ok 15km/h czuć pod pedałem gazu swoiste "chrupnięcie". Nie mam pojęcia co to może być. Co ciekawe dzieje się tak tylko przy starcie (gdy się zatrzymam i nie gaszę silnika to przy ruszeniu tego nie ma). Ktoś ma pomysł co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszel73 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Mam to samo w Megane II ph I. Od początku tak było - jeżdżę z tym od 2004. Nic złego się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 ABS się włącza, było już o tym na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi