RenaultManiac Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Proszę o ocenę forumowiczów tej Meganki http://otomoto.pl/renault-megane-salon-polska-1-6-16v-100tkm-C18479460.html Osobiście ja oglądałem, facet z komisu odmówił udania się do ASO na oględziny. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awrzosik Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Patrząc po zdjęciach wygląda ok, jest późno, ale kolory wyglądają mi na takie same. Co może mnie zastanawiać, dlaczego kierownica nie jest skórzana, przy tej wersji wyposażenia, chyba powinna... Przebieg ustawili też niski:) A dlaczego nie chciał udać się do ASO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Jeśli odmówił wizyty w ASO, to ja na Twoim miejscu powiedziałbym w tym samym momencie " do widzenia " temu Panu. Ewidentny dowód na to, że ma coś do ukrycia i boi się, że wyjdzie to podczas kontroli w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 facet z komisu odmówił udania się do ASO na oględziny. To co się zastanawiasz ? Przylep :) i szukaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi