darioparyz Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 witam posiadam megane 2003 rok 1.9 dci karta ;i mam problem jechalem sobie ostatnio do pracy i nagle zgasly mi wszsytkie zegary auto zgaslo i po chwili nie mozna bylo go odpalic ani nawet nie zaswiecily sie zegary nie wiem co jest sprawdzalem wszsytkie bezpieczniki boje sie ze to cos z komputerem i ewentualnie ile kosztuje naprawa tego rodzaju problemu prosze o szybka odpowiedz bo samochod jest mi niezbedny do pracy pozdrawiam darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 A klemy na akumulatorze sprawdziłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioparyz Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 tak sprawdzilem nie jestem idiota zeby nie sprawdzic wymienilem kaumulator na nowy i zero reakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Aaaa! Bezpiecznik na klemie + też sprawdziłeś? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi