krzysz Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 (edytowane) Witam. Koledzy szukałem ale nie znalazłem więc proszę o pomoc. Posiada może ktoś manuala jak wymontować licznik z Megane II. Może ktoś już wykonywał taką czynność i podpowie jak się do tego zabrać i ile jest z tym roboty. Z góry dziękuje. Koledzy znalazłem już jak zdemontować zegary lecz jako pierwszą czynność należy zdemontować "daszek" znajdujący się nad zegarami. Ktoś podpowie jak go zdemontować aby nie uszkodzić??? Edytowane 6 Maja 2011 przez krzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Daszek jest montowany na wcisk. Wystarczy z wyczuciem pociagnąć w górę i do siebie. U mnie wyszedł bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kost Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 http://megane.com.pl/topic/2448-how-to-zmiana-podswietlenia-zegarow-mii/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi