Pawel Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Tylko pytanie ile już przejechały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talka Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 (edytowane) jutro zapytam o wszystko, zreszta i tak juz za późno. Leszek mówił że mam się nie stresować... No i nie tak kolorowo.. cala naprawa jeśli nic nowego nie wyskoczy zamknie się w kwocie 2200-2300. Mam już tego troszke dość, ale z sentymentu jakoś nie chce się pozbyć Megi. no i co lepszego kupie... używka to używka - cudów nie będzie... wiec w ciągu miesiąca 3700 za naprawy... mam nadzieje, że pojeździ z pół roku bez niespodzianek... :) jak odobierzemy i dogadam sie co tam było to napisze :) Witam. Jak mówiłam - tak robię... a więc piszę postka.. niestety Megi nie ma już z nami... Cyrki z nią się działy, w dzeń sprzedawania jej znów coś od z temperaturą silnika czy coś.. ogólnie masakra.. za wtryski daliśmy 2100 i poszła z Bogiem do komisu.. Chętnie kupiłabym kolejną ale się zraziłam już.. Dziś zamówiliśmy Vengę, ale będę zaglądać tu do Was i zazdrościć bo co jak co, ale jedno z najlepzych aut jakie miałam, ale też najbardziej awaryjnych. Edytowane 18 Maja 2011 przez Talka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi