campino Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Pytanie: Czy można gdzieś kupić "zaślepkę" tej części na monety w panelu ogrzewania siedzeń? Chodzi mi o to żeby część zaznaczona na zdjęciu ( foto zapożyczone z allegro ) na czerwono była taką zaślepką jak część zaznaczona na zielono . Bo z "pełnym" panelem się nie spotkałem więc chyba nie ma czegoś takiego na rynku ? To może chociaż da się kupić taką zaślepkę ? Spotkaliście się z czymś takim ? Przekopałem allegro, i wiele innych stronek z częściami i nigdzie tego nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Chyba nie ma takiej opcji, Poniżej jaki schowki były montowane w Scenicu I Ja mam ten oznaczony nr 2. , od lewej, blokada tylnych szyb, sterowanie tylnymi szybami, "dziurka" na monety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
campino Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ee no to lipa. To trzeba będzie samemu coś dorezać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi