arek19748 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 (edytowane) Witam wszystkich mam pytanie cieknie mi olej przy kole zamachowym walka rozrzadu spod uszczelniacza i chcialbym go wymienic posiadam scenica 1998r 1.6 8v czy jest z tym problem nadmieniam ze chciałbym to zrobic osobiscie chodzilo mi o walek korbowy Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Edytowane 14 Czerwca 2011 przez arek19748 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lulek181 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Kolego coś musisz wyjąć na wierzch skrzynie lub silnik.Następnie musisz odkręcić koło zamachowe,wówczas będziesz miał możliwość wymiany uszczelniacza.I pamiętaj że koło zamachowe musisz przykręcać na farbę lub coś podobnego.(najlepiej przykręca się na farbę dowolną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 na farbę lub coś podobnego.(najlepiej przykręca się na farbę dowolną) Że się tak zapytam ... :) Czym się różni farba od farby dowolnej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lulek181 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Że się tak zapytam ... :) Czym się różni farba od farby dowolnej :) Kolego całe znaczenie to farba lub coś podobnego może być nawet jakiś klej typu powiedzmy poxipol a w nawiasie jest ze na dowolną farbę najlepiej w sensie że najłatwiej.Odrobina zrozumienia dla piszącego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek19748 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Ale czy jest problem z wyjęciem uszczelniacza i założeniem nowego??? Regulamin - Post do poprawy :) pkt. 5.10 -Prezes Dodano: 24 sie 2011 - 13:45 Mam jeszcze jedno pytanie czy ktos wie ile na pasku rozrzadu powinno byc zabków pomiedzy znakami na kole zamachowym a kolem walka rozrzadu od strony pompy wodnej poza znakami na kolach nic wiecej niema i przekrecily mi sie kola i teraz jest problem moze ktos kiedys to policzyl? Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 11 Września 2011 przez arek19748 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Przecież koła mają znaki i wedle nich się ustawia rozrząd. Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi