zosiik Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Mam problem z moją Megane . kiedy chce odpalić w ogóle nie grzeje swiec, kontrolna od świec zaświeca się na 2s i nic a kontolka immo świeci cały czas nie wiem co zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Poczytać na forum co może być :) wygląda na padnięty imobilaizer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosiik Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 właśnie też tak myśle albo przekaźnik od świec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Raczej imo bo kontrolka by gasła, jak przekaźnik to po prostu by nie grzał świec. Podłącz się pod elektrozawór w pompie i zobacz czy płynie do niego napięcie jak włączysz zapłon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosiik Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 jak to zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 najlepiej miernikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Można podłączyć kontrolkę. Jak nie zaświeci to imo nie podaje prądu na elektrozawór. Można spróbować na "krótko" czyli podpiąć pod elektrozawór plus. Jeżeli nie grzeją świece to można podłączyć przewody i grzać licząc 31,32,33 i rozruch. Jak padł u mnie przekaźnik to tak odpaliłem swojego (DTI) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosiik Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 ale w ogole nie kreci ; / :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi