SoundWave Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Wlasnie wczoraj chcialem zamknac nawiew, i przekrecajac pokretlo cos tam brzdeknelo i od tej pory krece i nic sie nie zmienia. Wyjalem kratke, odkrecilem deske (przy okazji wymienilem zarowki podswietlenia zegarow) ale nie moge sie dostac do mechanizmu tego pokretla, czy ktos moze mi powiedziec jak mozna sie tam dostac w MIpI HB? Bo mnie to irytuje, zamknalem sobie palcem ten nawiew bo jak mialem non stop otwarty to na przednia szybe nie mozna bylo nic nawiac, wrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Sprubuj dostać sie tam od spodu czyli od strony bezpieczników. Odkręc panel z pokrętłem wysokości reflektorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfenstein Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 jak mozna wyjac kratke? mam luzne elementy kratki nawiwu,chcialbym jakoś je powciskac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Masz opisane tutaj http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=2145 zresztą zadałeś tam to samo pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfenstein Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 ale szukam szczegółów nie chce czegoś połamac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi