Megg_II Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Witam...mam problem w mojej megane ze wskazaniem zawartości paliwa w zbiorniku tzn...objaw jest taki że po odpaleniu wskazówka na chwilę się unosi ( nie przekraczając pola rezerwy ) po czym w trakcie jazdy po paru metrach całkowicie opada ...pozatym z autem nic się nie dzieje..nie stuka nie puka nie dławi..proszę o pomoc i ewentualne opinie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 zalej do pełna bo może się zawiesił pływak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 A masz lpg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 w silniku dci lpg?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Nie ma pytania. Nie doczytałem. Przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi