tomusk Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Jestem posiadaczem Renault MeganeI i ciekaw jestem jakie były wersje,tego modelu w jego latach produkcji.Katalogi są trudno dostępne to starszych modeli a na internecie kosztują nawet 50 zł.Ciekaw jestem jakie były wersje bo,z tego co przeglądałem w instrukcji obsługi były wersje z regulowanymi zagłówkami z przodu,z podłokietnikami,podgrzewanymi siedzeniami,elektrycznymi szybami 4x.U mnie w Megane w schowku jest taka mała tabliczka gdzie pisze ,,AUTHENTIQUE'' czyżby to była nazwa wersji?Mam nadzieje że odpiszecie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 tak to była nazwa wersji, AUTHENTIQUE - chyba jedna z tych biedniejszych wersji wyp. ale też to zależne było od rynku i państwa bo różnie mogły być te wersje wyposażone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felix Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Moja jest z 2001r i z "bajerów" są tylko elektryczne szyby z przodu. I jest to właśnie wspomniany wcześniej AUTHENTIQUE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 AUTHENTIQUE to rodzaj wystroju wnętrza poziom wyposażenia jest na tablice np e1 e2 e3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 (edytowane) AUTHENTIQUE to rodzaj wystroju wnętrza poziom wyposażenia jest na tablice np e1 e2 e3 chyba kolego odwrotnie :) PS niedługo napiszę na wikipedi tabelkę z wersjami wyposażenia Edytowane 14 Maja 2011 przez maciek127 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 (edytowane) brałem dane z dialogysa widocznie błędnie są bo w danych poziom wyposażenia mam takie oznaczenia e1 e2 e3 Edytowane 14 Maja 2011 przez pawelsonx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 e1 - numer wyposażenia AUTHENTIQUE - wyposażenie dodatkowe kod kolorystyki wnętrza jest jedną pozycję niżej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 ja w mojej AUTHENTIQUE mam 2x szyby elektryczne,podgrzewane fotele przód,podświetlany schowek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 ja`mam Dynamique klima automatyczna 6 poduszek elektryka szyby i lusterka podgrzewane lusterka pół-skóra alusy 16" CD a i uchylna tylnia szyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 ty masz Sceniola - z nim było trochę inaczej ja w mojej AUTHENTIQUE mam 2x szyby elektryczne,podgrzewane fotele przód,podświetlany schowek :) skąd sprowadzone auto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 i temat ucichł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomekJac Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ja mam Scenic'a w wersji Autentique, silnik DTi 80 konny. Na stronie Renault istnieje opcja zwana Moje Renault. Po zarejestrowaniu i wprowadzeniu VINu można się sporo dowiedzieć na temat auta, jeśli chodzi o wyposażenie. Ja np w mojej wersji mam elektryczne szyby dwa razy, elektrzyczne i podgrzewane lusterka, halogeny z przodu, wspomaganie, klima manualna, ABS, ASR i ESP, radio CD fabryczne z 4 głośnikami, klimatyzowany schowek na napoje. Ciekawe jest to, że ten silnik jest zamontowany w modelu z roku 2003, czyli ostatni rok produkcji. Miałem na oku, gdy szukałem auta, wersję Privlige czy jak to sie tam pisze :) Tam to był wypas po pachy pamiętam, ale nie podobała mi się praca silnika (DCi) i stuki, bardzo głośne, dochodzące z tyłu, poza tym opony były zużyte, a gość bogato za niego chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi