Maniak Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Witam. Czy ktoś z Was może mi powiedzieć jakie są prawidłowe wartości zbieżności dla Scenica 1 PH 2? Po kupnie auta zrobiłem sprawdziłem zbieżność i maszyna wykazała odpowiednio dla przedniej i tylnej osi wartość 1 oraz 13. Wiem, że z przodu była troszkę źle ustawiona, a czy tylna wartość jest ok? Ile powinny wynosić prawidłowe wartości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Sam naprawiam wyd II str. 120 masz tabelki z wartościami ustawczymi kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Dzięki za podpowiedź. Czy ta książka jest dostępna na forum do ściągnięcia? Nie mogę jej znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 http://megane.com.pl/topic/129-ogolne-instrukcje-obslugi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 (edytowane) Chyba jednak nie będzie mi dane poznać tych wartości - pliki są uszkodzone i nie można ich rozpakować, a niektórych nawet pobrać. Edytowane 16 Maja 2011 przez Maniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 (edytowane) Scenic - benzyna - tylko nie wiem czy to to samo, bo masz inny silnik :) Scenic.bmp Scenic1.bmp Edytowane 16 Maja 2011 przez marcin.slaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Tabelki do benzynki beda pasować do diselka 1.9 dci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi