qbusp Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Witam. W najblizszym czasie planuje kupic swój pierwszy samochód. Znalazłem taką meganke, co o niej sądzicie? http://otomoto.pl/renault-megane-C18943680.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 jest szyberdach ,brak klimy ,zdjęcia mało wyrażne ,gazowlotek paskudnie umieszczony,przebieg wydaje się być wiarygodny ,jakby były lepsze zdjęcia można było by coś powiedzieć czy nie było stłuczki ,ogólnie jak masz blisko można sprawdzić ,czy wszystkie sczeliny mają w miare jednakową przerwę ,osobiście szukałbym auta z klimą .Ciekawe kiedy gaz był zakładany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 dla mnie okej :) ale według mnie poszukaj młodszego rocznika troszkę dopłać ale będzie Ci dłużej służyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusp Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Mam zamiar kupić auto na jakieś 2-3 lata z możliwością późniejszej sprzedaży i właśnie nie wiem czy meganka będzie dobrą opcją a może jeśli mi się spodoba to ją sobie zostawię, na co należy zwrócić szczególną uwagę przy kupnie tego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 czy nie jest powypadkowa i wersja wyposażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusp Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) A co sądzicie o tym modelu? http://otomoto.pl/renault-megane-1-6-benzyna-C18556121.html Oczywiście chciałbym do niego włożyć gas, jakie są mniej więcej koszty takiej instalacji? Edytowane 17 Maja 2011 przez qbusp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Jak dla mnie to 3 X NIE szkoda mi słów dlaczego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusp Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Ciężko znaleźć coś dobrego w tej cenie... Może macie coś do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Jakiś czas temu szukałem meganki w dieslu do 8 tys i powiem szczerz, że było ciężko. Po drodze miałem wyszukanych kilka i niestety każda była po przejściach. Ostatecznie kupiliśmy clio i to był chyba dobry wybór. Lepiej dołożyć choć trochę i poszukać czegoś lepszego. Ostatnio ktoś z forum ogłaszał megankę. Jak coś znajdziesz do wrzucaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 co to jest?! poszukaj seryjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusp Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 A co sądzicie o tej? http://moto.allegro.pl/sprzedam-renault-megane-coupe-1-6-lpg-i1645116893.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Auto wiekowe, wiadomo nic konkretnego od niego nie można oczekiwać. Radio niefabryczne, więc i pewnie pilota/joystika pod kierownicą nie ma. Kierownica bardzo zjechana, coś ponad 200 000 km, ale tego już nie napisała sprzedawczyni, choć auto chyba z RKL bo naklejka na prawych drzwiach. Nie ma anteny (urwana), lusterka manual a więc i nie podgrzewane, zaczepka do gruszki CB radia. Przedni zderzak chyba od nowszej wersji bo halogeny okrągłe (może się mylę, nie jestem znawcą). Ogólnie auto wygląda dobrze, szkoda że nie dała pani Rybka więcej zdjęć środka, deski rozdzielczej, liczników i silnika. Pani Rybka ma obecnie do sprzedania dwa auta i silnik. Opinie; sprzedała komuś malowane - bite auto, a miało być cacy. W tym ogłoszeniu nie ma już nic o bezkolizyjności i kiloskach, więc ostrożnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusp Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Napisałem maila Pani Rybce, żeby przesłała mi więcej zdjęć :) jak je dostane od razu wstawię. Czyli ogólnie odradzacie to auto? Ciężko znaleźć coś dobrego w tej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 To auto widzę już od jakiegoś czasu. Nawet zdjęcia nie zmienione. Jeżeli było by dobre to dawno by poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ja nie odradzam, ja po prostu napisałem co zauważyłem, ewentualnie co dla mnie jest podejrzane. Jeden odstąpi od danego pojazdu bo coś tam, ale inny kupi nawet rozbitka bo ma smykałkę do napraw we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi