Pieczar Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 no radio mam w tej chwili tak samo jak Ty, ale denerwujące jest ciągłe zdejmowanie, chowanie i zakładanie radia za każdym razem... antena chcę właśnie zrobić tak jak Ty albo jak gojgien :) ale chyba bardziej jak gojgien + główka PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petor15 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Radyjko całkiem ciekawe, mając doświadczenie z moim YOSANEM 120 PRO Mógłbyś coś powiedzieć na temat tego radia , jak ci to sie sprawuje ?? Mocno szumii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 (edytowane) Ja bym strzelał, że to Yosan JC-2204 Turbo z odłączanym panelem. Jeżeli tak jest naprawdę, to mogę go polecić. Radyjko naprawdę ładnie odbiera (skuteczny ASQ, który naprawdę się sprawdza) i dobrze sobie radzi z nadawaniem (ładna czysta modulacja). Kiedyś z kolegą sprawdzaliśmy zasięg mój, Yosan JC-2204 + Midland ML-145 i jego President Johnny II ASC + ML-145, udało się osiągnąć około 20 km. W CB podstawa to dobra i długa antena :) Edytowane 8 Czerwca 2011 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behemon Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Ja mam radio Inteka antena magnesowa metrowa ze spiralą, zapomniałem nazwy :). Radio jest miedzy podłokietnikiem a fotelem pasażera. Niewidoczne, antenę zdejmuję i do środeczka. Musisz sprawdzić radyjko czy nie będzie szumiało w Renault. Ten intek jest na procesorze, działa znośnie ale są lepsze może Harry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi