kazikus1997 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Witam.! Niedziala mi czujnik predkosci. Sprawdzalem sam czujnik dziala. Zegary dzialają. Wiec to tylko instalacja. Prosze o podanie schematu, lub wytumaczenie gdzie, ktoredy ida kable, i gdzie spotyka sie najczesciej przerwy, zasniedziale kable itp., itd. Bardzo prosze o szybka i skuteczna pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) dałem na forum manual co i jak ,bezpiecznik sprawdziłeś ? Napięcie do kostki dochodzi ?U mnie czujnik wydawał się niby sprawny,ale czasami tylko zaskakiwał ,przejrzałem całą instalację i przerwy nie było ,kupiłem zamiennik za 40 zł ,zrobiłem już ze 3 tyś. km i ani razu wskazówka nie opadła :) Edytowane 18 Maja 2011 przez andrzej27r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikus1997 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) Jak moge sprawdzic czy jest sygnal? (B1) Mogę cię prosic o link do tego manuala. Pozdrawiam. Edytowane 18 Maja 2011 przez kazikus1997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 A co za problem wejść sobie w Pliki do pobrania i samemu ściągać :) Nie przesadzasz kolego kazikus1997 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi