ponuryzniwiarz Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Witam,dziś podczas rozmowy z kolegą stałem przed maska i zauważyłem coś co mnie zaniepokoiło,mianowicie w miejscu gdzie kończy sie deska rozdzielcza a zaczyna listwa pod szybą dostrzegłem slady chyba kleju.Chodzi mi o środek auta,od samej szyby jest taka płaska szeroka listwa.Później łączy sie ona z deską rozdzielczą.W tym właśnie miejscu zauważylem takie jakby ślady kleju,tak jakby te dwa elementy sie rozklejały.Powiedzcie mi czy to jest normalne ?Czy znaczy to że miałem bum i zmienianą deche ?Prosze o odpowiedź bo troche mnie po tym nosi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Tak daleko jeszcze mojego sceniola drugiego nie rozbierałem (choć niewiele już brakowało) ale z tego co wiem, to ta listwa pod szybą i reszta "parapetu" nie są ze sobą sklejane i można je osobno zdemontować. Niestety jeszcze nie dorobiłem się dialogysa by fotki szkiców przedstawić. Jednak moim zdaniem, nie masz się czym przejmować. Po prostu spróbować wyczyścić te zacieki jakie widziałeś i tyle. Może to ktoś wcześniej za bardzo PLAKIEM potraktował i nie wypolerował porządnie. I dla tego te zacieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponuryzniwiarz Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 To przypomina takie hmm,nie wiem jak to nazwac,"farfocle" coś jak rozklejony but,wklejam zdjecia jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi