pszemo Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Witam. Panowie i panie wycieka i olej ze skrzyni biegów.jeden gość powiedział mi że poszedł mi simering i muszę wyciągać cała skrzynię biegów.Czy mogę to jakoś inaczej obejść i czy naprawdę tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 jeden gość powiedział ... A ten gość to kto? Kolega z podwórka? :) wyciągać cała skrzynię biegów No i prawidłowo, inaczej się nie da :) i czy naprawdę tak jest Szklana kula pojechała już na wakacje. :) Kolego, weź przeczytaj to co napisałeś i postawa się w naszej sytuacji. Czego oczekujesz po tak sformułowanych pytaniach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszemo Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 temat zamknięty.Wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi