Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Rozkodowanie immobilizera

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Seerdecznie wszystkich Forumowiczów

Zaczynajać od początku zaczeło sie ciepło moja meganka znów zaczyna sie psuć ;/ dziś pojawił się problem z immo ;/ . Łapał z bardzo daleka nawet 4-5 m aż tu dzisiaj niespodzianka immo przestał działać zadzwoniłem do elektryka kazał wyciągnąć komputer ,zawiozłem no i niestety 150 zł do tyłu auto już odpala ale ta masakra z tym zamykaniem ;/. Mianowicie mam pare pytanek co do IMMO

1) Kazał mi przyjechać autem w poniedziałem , czy jest w możliwość zakodawania kluczyka żebym mógł znów otwierać kluczykiem , dodam ze rozkodowywał mi coś w komputerze

2) Jak jest w renówkach centralny zamek a immo ?? teraz mam rozkodowane coś tam w komputerze nie wiem co bo i tak jestem blady co do elektryki tak mi aby powiedział . Napisze aby tyle ze zrobił mi tak ze teraz cały czas miga mi bardzo szybkio kontrolka od immo czy jest mozliwosc odlaczenia immo a żeby central chodził żeby mi sie drzwi otwierały z kluczyka ??

Edytowane przez matiz-1990

A nie prościej o te sprawy finansowe i zakres usługi zapytać tego magika, zamiast forumowiczów :)

Tu otrzymasz tylko odpowiedzi zakrawające na pobożne życzenia, które diametralnie mogą się mijać z rzeczywistością.

Tak samo z odpowiedzią na pierwsze pytanie, nikt nie wie, a nawet sam tego nie podajesz co z tym komputerem nawywijał, więc trudno powiedzieć, czy jest możliwy powrót do stanu fabrycznego.

Generalnie- 1 krótka rozmowa telefoniczna z mechaniorem powinna być bardziej owocna jak 2 krótkie pytanka na forum.