jezior85 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Witam, Proszę o podanie jaką wersję megane posiadam: - Megane 2ph1, 2004, 82KM, hatchback, 5 drzwi. - 4 el. szyby - klimatyzacja manualna, - el. lusterka - podgrzewane lusterka - lusterko wsteczne chromatyczne - 8 poduszek - brak skór - czarne listwy (nie w kolorze nadwozia) Nie wiem co jeszcze by się przydało?! Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 To co napisałeś to mało. Podaj czy: klamki zewnętrzne są w kolorze nadwozia czy srebrne, lusterka czy sa czarne czy w kolorze, kolor deski rozdzelczej czy ma deseń plastra miodu, jaka kierownica plastik czy skóra? Jaki kolor i deseń tapicerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 sugeruję najprostszą drogę - wstaw zdjęcia auta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eddie1980 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witam Pomoże ktoś w ustaleniu wersji i wyposażenia meganki grandtour 2004 1.5dci klamki zewnetrzne w koloze nadwozia lusterka w kolorze nadwozia deska rozdzielcza góra czarna dół kremowy kierownica plastik tapicerka czarno kremowa......nie wiem jakie dane jeszcze są potrzebne zalogowałem sę na stronie reno po wpisaniu VIN pisze że dane o wersji wyposażenia są niedostępne :[ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 eddie1980 pobierz specyfikację < Zobacz > i dopasuj według wyposażenia pakiet. Stawiam na Expression + pakiet wyposażenia z listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi