kieran Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 (edytowane) Witam mam pytanie , chodzi o to że gdy nadusze jakis przycisk na radiu CD ( fabryczne )to słysze piknięcie a gdy włoze płyte to tak jakby ją chciało odczytac ale po momencie wypycha płyte spowrotem radio jest z innej meganki chyba z 2003 r wie ktoś o co chodzi , auto mam od wczoraj , Wyswietlacz pokazuje tylko temperature i godzine ///// Edytowane 25 Maja 2011 przez kieran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Daj zdjęcie radia i wyświetlacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Tak samo miałem, jak w lagunie kolegi montowałem radio ( on miał chyba Tuner List coś tam ). Do czasu aż nie wpisało się kodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieran Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 chyba znam przyczyne , chodzi o to że ja mam megane z 06r a radio zostało przełożone z 03r i mam tuner list a powinno byc chyba update list i dlatego to radio nie jest kompatybilne z wyswietlaczem na którym jest tylko godzina i temperatura , w związku z tym jest jakas możliwośc puszczania muzyki z tego radia czy należy zainwestowac w nowe ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Istnieje możliwość, tylko jakoś musisz wprowadzić kod. Zamiast zmieniać radio, może zmienić też wyświetlacz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieran Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Czyli powinienem wpisac kod na ślepo i sprawdzic czy np bedzie płyty czytac ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 kieran, możesz i na ślepo. Grunt by było zgodne z regułą wprowadzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieran Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Jaka jest ta konkretna reguła ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Hmmm... :) via google => http://www.google.pl/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=tunerlist+wprowadzenie+kodu#hl=pl&pq=tunerlist%20wprowadzenie%20kodu&xhr=t&q=tuner+list+wprowadzenie+kodu&cp=6&pf=p&sclient=psy&source=hp&aq=f&aqi=&aql=&oq=tuner+list+wprowadzenie+kodu&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=fd52de7ff081c062&biw=1024&bih=513 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi