Rudy_Kot Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Witam Mam od 2 lat problem, pojawia się woda z tyłu pod nogami pasażerów . Mimo zdjęcia tapicerki i lania wody nie znaleziono źródła woty. Proszę o dobre rady i trafione:) Może ktoś miał ten problem. Pozdrawiam Rudy Kot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit27 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Jeśli woda pokazuje się latem to na 100% odpływ klimatyzacji, było już wiele postów w tym temacie. Sam byłem 2 razy z tym w serwisie i w końcu musiałem sam to naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy_Kot Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 A możesz mi powiedzieć jak sie do tego zabrać i naprawić. Gdzie moge znaleźć wcześniejsze posty w tym temacie :) Pozdrawiam Rudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Gdzie moge znaleźć wcześniejsze posty w tym temacie :) działa bardzo dobrze. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi