damingos Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Witam moze temat poruszany wielokrotnie cieknący olej z wybieraka skrzyni biegów ale moze ktoś z kolegów dostał cos takiego podam link do tej stronki chodzi o zestaw naprawczy do cieknącego wybieraka http://www.tnd-france.com/notice_e.htm napisałem do nich ale nie ma odzewu moze mozna to dostać gdzies w kraju ( jakies rzemiosło) Pozdrawiam Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Sam bym chętnie coś takiego zakupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Świetna sprawa. Chętnie sam bym pomyślał nad czymś takim, może samemu by takie coś dosztukować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sojek1 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 napisałem do nich ale nie ma odzewu Witam, Ja do nich napisałem wczoraj i dziś już mam odpowiedź. Koszt jaki mi napisali to 53,30 EUR, z przesyłką. Jeżeli są chętni to moznaby razem kupić. Mi się już olej ze skrzyni kroplami wytacza więc najwyższy czas na uszczelnienie teo wybieraka. Dajcie znać jeżeli jest ktoś chętny, przy zbiorowym zakupie może będzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr29 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 może nie trzeba tego sprowadzać z Francji i czy jest pewność, że będzie pasować i zda to egzamin, na razie mam niewielkie wycieki ze skrzyni, z czasem pewnie się powiększą, ale nie chciałbym pogorszyć obecnego stanu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi