kieran Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Witam mam zamiar kupic do mojej meganki nowe radio n mam na oku to http://allegro.pl/peiying-py3118-radiootwarzacz-mp4-video-gratisy-i1626195241.html Co o nim śadzicie i wogóle jakie radia polecanie do 200zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Radio ma stały panel, więc będzie dobrze widoczne. Niedawno był test tanich radyjek w Auto Świecie. Poczytaj i może coś wybierzesz. http://www.auto-swiat.pl/zdjecia/test-10-tanich-radioodtwarzaczy-czyli-bardzo-tanie-granie/1#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieran Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Wiem czytałem ale peiying to chyba lepsza marka od matny albo naviheaven i nie rozwali sie po miesiącu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Z dużym prawdopodobieństwem są klepane w tej samej fabryce i mają taką samą gwarancję. Testy jedynie pokazują, że Peiying jest dość przeciętny na tle innych. Sencor wypada całkiem dobrze i ma duży czytelny wyświetlacz. Sencor SCT-4034, Voice Kraft VK0302, Naviheaven NA-5511 Manta RS2500, Muse M-100MR, Peiying PY3118 Boschman D4986MPG, Canva CN6230, Dalco CMS301, Dibeisi DBS003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 (edytowane) PingPongi miałem przyjemność pomacać i raczej bym się na nie nie zdecydował. Na zdjęciach fajne, ale w rzeczywistości wykonanie niezbyt powalające. Dodatkowo na allegro jest sporo aukcji z samymi panelami, a to nie jest najlepsza reklama bo nie uwierzę, że ludzie tak je gubią. Obstawiam, że cała reszta będzie identycznej jakości, może z wyjątkiem tego sencora bo tego wynalazku w życiu nie widziałem, a niby ma być dostępny w marketach bez problemu. Edytowane 29 Maja 2011 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano111 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 (edytowane) Witam, zobacz jeszcze te radyjko "CANVA N-7601" http://allegro.pl/radio-canva-n-7601-mp3-usb-sd-mmc-rds-gw-fv-i1620741613.html. Mam już je ponad rok u siebie w renówce i nie narzekam. Edytowane 29 Maja 2011 przez krystiano111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieran Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 A co sądzicie o tym naviheaven , marka nie znana , radio tanie i czy można wierzyc tym testom z auto światu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamerek Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 W tych radiach co patrzysz to bierz co ci się podoba. Każde będzie to samo sobą reprezentować i będzie tyle samo warte (czyli nic). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Ja dodam jeszcze tyle, że za ~100 więcej spokojnie kupisz coś porządnego (np. kenwooda, jvc czy inną alpine). Myślę, że warto poczekać i dozbierać kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi