sKarlosMegane Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 (edytowane) . Edytowane 1 Listopada 2019 przez sKarlosMegane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 (edytowane) z tego co pamietam jakis user z Krakowa robil przekladke na 1.9dCi.Musialbys pokopac w jego starych postach a najlepiej sie z nim skontaktowac na PW. Moze ktos pamieta jakiego ma nicka... Najlepiej wpisz sobie w forumowa szukajke fraze swap.Na 100 pro.wyskoczy jego temat. tu masz jego auto http://megane.com.pl/topic/2191-kolek-renault-megane-ii-1519-dci-03-sportlook/page__p__21820__hl__swap__fromsearch__1#entry21820 Edytowane 31 Maja 2011 przez waldek708 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sKarlosMegane Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) . Edytowane 1 Listopada 2019 przez sKarlosMegane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picuch Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Chciałbym odgrzać kotleta. Mam taki sam dylemat tzn już 2 silniki zmieniałem ale wszystko było takie samo czyli 1.5 DCi z różnymi czipsami no i z reguły nie wytrzymywały. Teraz mój silnik również znowu nadaje się do wymiany i muszę wsadzić większy 1.9 DCI lub 2.0 DCi ponieważ te 1.5 DCi nie wytrzymują ze mną zbyt długo... Jednak to nie jest silnik do solidnego zapier..... :) Dlatego słycham specjalistów jak wygląda taka przekładka? Z dostaniem silnika nie będę miał problemu. Ale chodzi, czy wszystkie łapy będą pasowały, czy do mojego BSI da radę wgrać softa to nowego silnika żeby ogarnął czy trzeba całe BSI z nowym silnikiem przełożyć? tarcze i zawieszenie mam już lepsze mocniejsze więc o to martwić się nie trzeba. Przelot itp też zrobiony. Sprzęgło też mogę kupić wytrzymalsze. Czekam na odpowiedzi, Picek Dodano: 29 maj 2012 - 21:37 pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi