ptu Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Hej! Miałem małego dzwona, dostałem lekko w tył i teraz oszacowuję szkody :) I tu mam pytanie do posiadaczy Sceniców (mam Scenic I Phase II z 2003 Alize). Czy zaczep tylnej klapy, ten który jest na płycie bagażnika powinien się ruszać czy powinien być nieruchomy. U mnie teraz można go poruszyć w górę i dół. Po kolizji mam teraz czasami problem z zamknięciem klapy - zamek nie zawsze chce łapać i zastanawiam sie czy to nie właśnie przez to i jak to było wsześniej (zaczep ruszał sie czy nie). Jeśli ktoś może sprawdzić i dać info jak to powinno być byłbym wdzięczny... pzdr ptu Regulamin pkt. 5.9 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zaczep może ruszać się góra -dół, w innych kierunkach już nie. Jak miałeś dzwona w tył, to prawdopodobnie cofnął się cały pas tylny i dlatego masz problemy z zamknięciem klapy. Niestety to miękkie konstrukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi