sebi. Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Witam wszystkich Interesuje mnie zakup Scenica II i znalazłem taki egzemplarz http://otomoto.pl/renault-scenic-1-5dci-bardzo-ladny-klima100km-C19144221.html Co o nim sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Kierownica ma inny odcień od poduchy, auto chyba malowane, bo jakby klapka paliwa nie równo wpasowana, albo moja pomyłka, bo te zdjęcia są cienkie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 taki bogaty to on nie jest - nie ma np. schowka między fotelami. kierownica raczej oryginał. sam mam taką. wersja ciekawa, bo ma tempomat i klimatronik, a nie ma szarych listw bocznych i na zderzakach, jak u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 (edytowane) Popieram opinię kolegi Zygmunt Małek , prawa strona robiona. Najbardziej różnicę widać na progach, prawy nowy, lewy jak w użytkowanym aucie. Edytowane 3 Czerwca 2011 przez 0cool 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi