Najsztub Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 (edytowane) Witam, jestem nowy na forum. Przymierzam się do zakupu Renault Megane II. Drodzy użytkownicy prosiłbym was o ocenę tego oto samochodu: otomoto.pl/renault-megane-climatronic-skora-diesel-C18837909 Rozmawiałem dzisiaj z właścicielem przez telefon i strasznie zachwalał ten samochód. Czy moglibyście mi doradzić czy warto się nim interesować i na co w szczególności zwrócić uwagę przy oglądaniu. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi... Edytowane 3 Czerwca 2011 przez Najsztub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 robiony przód kierowcy, wyszarpane oryginalne radio przez 10lat specjalnie jeździł jeden tysiąc kilometrów miesięcznie i trzymał żeby sprzedać specjalnie Tobie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najsztub Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 przez 10lat specjalnie jeździł jeden tysiąc kilometrów miesięcznie i trzymał żeby sprzedać specjalnie Tobie Teoretycznie twierdzi że posiada dwa dokumenty potwierdzające przebieg, jeden książka serwisowa i jakiś tam dokument z serwisu "TUV", (cokolwiek to znaczy). robiony przód kierowcy Po czym stwierdzasz że przód kierowcy był robiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 (edytowane) 1> możesz mieć więcej takich książek jeśli tylko chcesz :) 2> źle dopasowany zderzak względem błotnika Edytowane 3 Czerwca 2011 przez scar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 (edytowane) Kolego przy takim roczniku to ten błotnik jest spasowany wręcz fabrycznie , nie żebym się czepiał opini przedmówcy ale mnie to rozbawiło, a co do przebiegu to sam mam auto salonowe w domu z przebiegiem 30 tyś km z 2006 r czyli mozna.I podejrzewam że gdyby kolega przedmówca je zobaczyłna fotkach to by je ocenił jako dzwona a to orginalne pasowanie fabryczne i tez pozostawia wiele do życzenia Edytowane 4 Czerwca 2011 przez p.zyga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Co do samochodu to przebieg cofnięty o jakieś 100tyś km no chyba że autem jeździł "dziadek Helmut" do kościoła albo jego żona "babcia Helga " do sklepu. Z tego co jest w ogłoszeniu wynika że auto będzie do kupienia od Niemca. Nie pisze nic o opłatach czyli do ceny trzeba doliczyć je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Dopisując do tego co napisał aston76, jak kupisz auto na kwity od niemca, zapomnij o jakiejkolwiek reklamacji, nawet jak pojedziesz do niego do domu, bo on Tobie go nie sprzedawał, tylko innej osobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondras Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Wygląda na to, że przód rzeczywiście mógł dostać, bo za duża ta różnica na fabryczne spasowanie. Jeśli chodzi o przebieg to z pewnością skręcony... Zużycie wnętrza o tym świadczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi