belineek Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Ze spalaniem nie ma tragedii u Ciebie. Wszystko też zależy od tego jaką człowiek ma nogę:) Co do mini zlotu jestem jak najbardziej za:) Jak na razie jestem w trasie i nie ma mnie w rejonach KRK:) Jak wrócę to dam znać i jakoś się ustawimy na mieście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_23 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Co do mechanika od gazu: Sosnowiec, C&M tel. 32-299-53-72. Prosić pana Grzegorza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belineek Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Dzięki za namiary :) Do Sosnowca mam ok 80km więc jeśli naprawdę dobry mechanik to warto pokonać ten dystans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi