meganecoupe02 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 To była tylko przykładowa propozycja. Wydra z tamtego forum tez sprzedaje coupetę 1.6 16V, ale... też żółtą :) Ja wiem, że bym szukał phII, dlatego odłóż troszkę (niewiele Ci brakuje) i kupisz coś sensownego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damians Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Do końca czerwca mam czas. W lipcu wakacje to muszę już mieć coś jeżdżącego. To obawiam się że zbyt dużo nic nie uzbieram, ale szukam. Nie ukrywam że jeszcze jestem skłonny przejść do konkurencji i też przeglądam Hyundai Coupe. Puki co czekam na coś sensownego w tych pieniądzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 (edytowane) Hyundai Coupe fajnie i wdzięczne autko. Silnik minimum 2,0, ponieważ 1,6 jest chyba tylko do jazdy po mieście. Ciężko jest niestety znaleźć egzemplarz warty uwagi. Edytowane 10 Czerwca 2011 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ciężko jest niestety znaleźć egzemplarz warty uwagi. To samo dotyczy meganki coupe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 A Mazda MX3 a nawet MX5, jesli Ci chodzi o sportowe zaciecie. Ach ta klawiatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damians Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 A Mazda MX3 a nawet MX5, jesli Ci chodzi o sportowe zaciecie. MX5 do 9 tysięcy .. nie da rady :) Ciężko jest niestety znaleźć egzemplarz warty uwagi. Wiem. Ale tak jest z każdym samochodem używanym. A im starszy tym gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi