łejn Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam. Przy próbie wyciągania miarki od poziomu oleju z silnika ułamałem ją mniej więcej w połowie. Połowa została w ręce, połowa w silniku. I tu pojawia się pytanie. Czy mogę bez ryzyka jeździć i czy nie grozi to uszkodzeniem silnika? Czy można to wyciągnąć? Czytałem, że jest taka możliwość - oczywiście inna niż ściąganie miski olejowej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 http://megane.com.pl/topic/20311-megane-ii-phi-zlamany-bagnet-oleju/page__p__161081__hl__bagnet__fromsearch__1#entry161081 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Było na forum, następnym razem, proszę zastosować :) Temat zamykam - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi