robaczek_p Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam mam pytanie czy w megance spręzarka od klimy działa cały czas czy jak zaobserwowałem w moim mondeo sprzęgło załacz sie na chwile i siewyłancza czy w renówcw działa cały czas czy ma się rozłanczaś? jeżeli ma się rozłanczać to co może być powodem działańia jej cały czas? Regulamin pkt. 5.7 P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Sprężarka nie powinna pracować cały czas. Powodem tego może być np. uszkodzenie czujnika ciśnienia klimatyzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robaczek_p Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Można jakoś sprawdzić ten czujnik ewentualnie go rozebrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Czujnik nie jest rozbieralny. Sprawdzić go można jedynie clipem lub na specjalnym stanowisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robaczek_p Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Kupiłem używany taki czujnik ale gwint jest za krótszy i niegdzie go zakręcić! I kicha :-( Czujnik wymniniłem na inny sprężarka prcuje cały czas ktoś ma może jakieś inne sugetie w tym temecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi