Pawel_Renault Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Witam, mam Renault Megane Classic z 1999r. i mam problem. Od jakiegoś czasu samochód nie chce mi odpalić.Problem występuje raz na kilka dni. Gdy chcę odpalić, samochód kręci i odpala dopiero za ok.3-4 razem. Samochód ma wymienione świece i rozrząd. Samochód był w autoryzowanym serwisie Renault "Braciak" w Zielonej Górze Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Wyczyść czujnik położenia wału :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Renault Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 I to pomoże? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Jak nie to to trzeba dalej szukać przyczyny ale na 99% to jest to :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Renault Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Ok sprawdzę. A wiesz gdzie to mniej więcej się znajduje? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 A wiesz gdzie to mniej więcej się znajduje? Jest zamontowany na silniku. Poczytaj sobie forum opcja :) nie boli. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi