polger Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Witam, Z góry przepraszam ze błędy merytoryczne i wszystkie inne - to mój pierwszy post. Mój samochód to megane1, 1,4 16V. Do rzeczy. Otóż od pewnego czasu zauważyłem, ze kiedy nacisnę hamulec (światła mijania wyłączone, to w tej samej chwili zapala mi sie podświetlenie obroto- i prędkościomierza, oraz kontrolka świateł przeciwmgielnych. Gdy puszcze hamulec kontrolki i podświetlenie gaśnie. Dodatkowo pojawił się problem z przyspieszeniem - najbardziej jest to odczuwalne na pierwszym i drugim biegu - depcze a auto ledwie co przyspiesza. Taka sytuacja ma głownie miejsce przy włączonej klimie, chociaż mam wrażenie, że przy wyłączonej również przyspieszenie jest mniejsze, ale jest to mniej odczuwalne. Macie może jakieś pomysły?? pozdrawiam Edytowane 6 Czerwca 2011 przez polger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Do problemu z światełek to masz tu rozpiskę uziemień (wal w te na tyle): Co do przyspieszenia to zaczłąbym od pytania kiedy był filtr paliwa wymieniany? Edytowane 6 Czerwca 2011 przez Merkaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Z gory przepraszam ze bledy merytoryczne i wszystkie inne - to moj pierwszy post. Błędy merytoryczne można wybaczyć ale braku ortografii i polskich literek NIE :) Popraw temat i treść swojego posta aby był zgodny z Regulaminem forum pkt. 5.6 i 5.7 Jeżeli tego nie zrobisz zamknę wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polger Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 cytowanie Drogi Adminie. Gwoli ścisłości proszę o zacytowanie "ortografii" Dałem Ci szansę poprawienia tego czegoś co niektórzy nazywają postem. Poprawiłeś i dobrze bo aż oczy bolały Popraw jeszcze temat bo tam też jest namieszane, A kpiny nie są potrzebne, chyba że chcesz bana zarobić :) Regulamin pkt. 5.13 Zalecam ponowne przestudiowanie Regulaminu P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi