piaskund.g Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 witam mam pytanko jaki wlac olej do skrzyni biegow,ostatnio wymienialem pol os i sie wylal caly teraz niewiem jaki olej mam kupic i jak go wlac do skrzyni slyszalem ze z boku jest jakis korek wlewu. pozdrawiam i Prosze o Pomoc Regulamin pkt. 5.6 P_r_z_e_m_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Korek jest z boku skrzyni (tak jak staniesz przed autem to z tej strony) i jest plastikowy. Olej to Tranself TRX i wchodzi go do pustej skrzyni chyba 3.8l, ale nie jestem pewny. Edytowane 6 Czerwca 2011 przez Arczi92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Olej to tranself 75w80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 było nie raz, nie dwa. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi