matias Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam Jak w temacie strasznie mi trzeszczy środek deski rozdzielczej i zamierzam to rozebrać ale tak żeby nie połamać , więc moja prozba w jakiej kolejności to zrobić ( może posiadacie jakieś manuale ) na forum szukałem ale za wiele nie znalazłem . Czy powodem takich dzwięków mogą być 17 calowe felgi , pewnie tak ale materiał z jakiego jest wykonany ten plastik w koło radia i wyświetlacza jest rodem z czajników bezprzewodowych . Czy podklejenie ich jakimś filcem itp. coś zmieni jak sobie z tym poradziliście chyba ze nie macie takich objaw. Z góry dzięki za info. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 A tu czytałeś? http://megane.com.pl/topic/8107-megane-ii-phi-usuwanie-piskow-trzaskow-i-wszelkich-halaso/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matias Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Dzięki wielkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi