neo2710 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 witam grand scenic 2005r ja mam taki problem ze w lewym tylnym kole jest troszke luzna linka od hamulca recznego elektrycznego i gdy pociagne włacznik komputer wywala mi bład bo prawe koło sie blokuje a lewe niestety nie i tak sie dzieje jezeli trzymam noge na hamulcu jezeli zaciagam nie trzymajac hamulca noga to jest ok blokuja sie 2 koła ptanie moje czy da sie naciagnac te linke albo jaki jest koszt jej wymiany albo jakie sa tego przyczyny.dzieki z gory no panowie nikt sie nie spotkał z taka sytuacja ????? Cierpliwości kolego :) Po co te nerwy :) Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5,7 - logika wypowiedzi i ortografia P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 neo2710, jest weekend, ładna pogoda, większość ludzi odpoczywa - wyluzuj. Zamiast poganiać, wolny czas przeznacz na poprawę merytoryczną, stylistyczną i ortograficzną swojego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo2710 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 w sumie co racja to racja bez urazy ale normalnie juz niewiem co wymyslic z usterka mojej reni :) patrze że nikt mi nie umie pomóc no niestety zostają gooogle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 http://megane.com.pl/topic/13044-scenic-ii-phi-linka-automatycznego-hamulca-parkingowego/page__p__135814__hl__%2Bdorabianie+%2Blinki__fromsearch__1#entry135814 Wydaje mi się, że kiedyś trafiłem na zdjęcia rozebranego mechanizmu, nie mam jednak pewności czy to był układ od scenica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi